Vremea 19 septembrie 2018. Regiunea în care se anunță temperaturi de până la 30 de grade Celsius

×
Codul embed a fost copiat

Miercuri avem încă o zi cu temperaturi ridicate. Atmosfera va fi însorită şi vântul va avea unele porniri în sudul Banatului.

Dimineaţa, în zonele joase din centru şi sud-est, îşi va face apariţia ceața, iar la amiază vom avea temperaturi cuprinse între 22 şi 30 de grade Celsius.

În Dobrogea şi Bărăgan, la orele dimineţii, vor fi condiţii de ceaţă, peste zi vom avea mult soare şi temperaturi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, s-ar putea să apară ceaţă în primele ore ale zilei. Mai târziu, se înseninează şi se încălzeşte uşor.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 2-3 grade peste cele de ieri.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme plăcută şi temperaturi ridicate pentru dată din calendar.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 30 de grade. Atmosfera va fi însorită şi vântul va avea unele porniri în sudul Banatului.

În centrul României, dimineaţa este răcoare, mai ales în depresiuni, însă treptat se înseninează şi se încălzeşte peste tot. La amiază vor fi 28 de grade pe partea vestică a provinciei.

Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosferă plăcută. Temperatura aerului va creşte uşor şi la amiază vor fi până la 29 de grade Celsius.

Şi în ţinuturile sudice găsim vreme frumoasă şi temperaturi ridicate pentru dată din calendar.

În Bucureşti, astăzi avem o zi frumoasã şi caldã cu vânt domol. În termometre vor fi până la 27 de grade Celsius.

La munte, se anunţă vreme frumoasă şi se face mai cald. Cerul va fi mai mult senin şi vântul va avea unele intensificãri în Munţii Banatului.

Pe litoral urmează o zi plăcută, cu un vânt mai insistent. Pe plajă vor fi temperaturi de până 23 de grade şi apa mării va avea cel mult 22 de grade.

Prognoza meteo pentru 3 zile

Joi o să avem timp frumos şi temperaturi neobişnuit de mari pentru data din calendar. Se ating din nou 30 de grade în vest, nord şi centru şi se încălzeşte şi pe timpul nopţii.

Vineri, aceeaşi situaţie: soare, foarte puţini nori şi temperaturi ridicate.

Sâmbătă, se răcoreşte în nord, nord-vest şi în centru, pe unde vin şi câteva averse. În rest, vom avea soare şi vreme caldă.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Vremea 17 septembrie 2018. Singurul loc din țară în care se vor înregistra ploi
Vremea 17 septembrie 2018. Singurul loc din țară în care se vor înregistra ploi

Luni, atmosfera va fi plăcută în cea mai mare parte a ţării şi doar pe la munte o să mai plouă din loc în loc. Vântul va fi activ iar la amiază vom avea temperaturi cuprinse între 20 de grade în depresiuni şi 27 de grade în sud-vestul ţării.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.