Vreme foarte caldă, cu temperaturi de 36 de grade. Prognoza pe 3 zile

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 11 Septembrie 2017 07:36
Categorie: Vremea

Luni va continuă să se încălzească şi o să avem temperaturi ridicate şi timp frumos. Temperaturile maxime se vor situa între 24 de grade în nordul litoralului şi 35-36 de grade Celsius în Lunca Dunării şi izolat în Muntenia.

Vântul va suflă mai tare în zonele de munte, în regiunile sud-vestice şi pe arii restrânse în restul ţării.

Temperaturile mai cresc puţin faţă de ziua trecută şi se vor înregistra în jur de 35 de grade Celsius în zona Bărăganului.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. Norii vor fi rari, iar termometrele vor indică 33-34 de grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 2 - 3 grade peste cele de duminică.

Vreme plăcută şi temperaturi în creştere aşteptăm şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Maximele termice vor urcă până la 32 de grade Celsius.

Vremea continuă să se încălzească. Prognoza meteo pe următoarele 3 zile

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Temperaturile ajung pe la 33 de grade. Atmosfera va fi însorită însă pe timpul nopţii vor fi averse, descărcări electrice şi izolat condiţii de grindină, mai ales în zona de munte.

Şi în centrul României avem vreme de vara cu soare şi temperaturi ridicate. Pe timpul nopţii pot să vină averse izolate la munte şi tot la munte vântul va sufla tare în special pe creşte.

Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosferă plăcută dar şi un vânt mai intens. Tendinţa de încălzire a vremii se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 34 de grade. Noaptea, mai ales în zonele de munte vor fi averse, descărcări electrice şi izolat condiţii de grindinã.

În ţinuturile sudice găsim vreme frumoasă şi temperaturi în creştere care pot ajunge izolat până la 36 de grade Celsius.

În Bucureşti va continuă să se încălzească şi o să fie foarte cald. La amiază se vor înregistra 34-35 de grade, în condiţii de cer senin şi vânt moderat.

În zonele de munte, pe timpul zilei o să fie soare şi vreme plăcută. Noaptea, în Carpaţii Occidentali şi în jumătatea vesticã a Carpaţilor Meridionali va plouă în aversă, vor fi şi fulgere şi izolat va cădea grindinã. Vântul se va înteţi mai ales în zonele de creastă.

Pe litoral va fi şi luni timp frumos cu cer senin însă vântul va avea unele porniri după-amiază şi noaptea. Pe plajă vor fi temperaturi de pînă la 26 de grade iar în apă marii se vor înregistra cel mult 23 de grade Celsius.

Luni se mai încălzeşte, vremea va fi frumoasă şi călduroasă cam peste tot. În Lunca Dunării şi izolat în Muntenia vor fi 35 - 36 de grade Celsius.

Marţi temperaturile scad mai ales în regiunile intracarpatice, dar în sudul extrem şi în sud-est, tot cald o să fie. Vor veni averse în vest, centru, nord, la deal şi la munte iar cantitãţile de apã vor depãşi izolat 20- 25 l/mp. În rest, vom avea soare şi câteva ploi de scurtă durată.

Miercuri vremea va fi în general frumoasă. Aşteptăm ploi de scurtă durata în zonele de munte şi izolat în nord, centru şi est.
Joi avem timp frumos ziua; noaptea mai apar ceva nori în nord-vestul ţării însă condiţiile de ploaie vor fi reduse.

În Bucureşti, luni va continuă să se încălzească şi o să fie foarte cald. La amiază se vor înregistra 34-35 de grade, în condiţii de cer senin şi vânt moderat.

Marţi vremea se va menţine cãlduroasã, chiar dacă temperatura aerului va scădea. Dimineaţă, mai apar câţiva nori, condiţiile de ploaie vor fi reduse iar mai târziu va fi atmosfera plăcută. Vântul se va înteţi în prima parte a zilei.

Miercuri se mai răcoreşte dar vremea va fi caldă şi frumoasã iar vântul activ.

Joi cerul va fi mai mult senin şi vântul se va menţine activ.

La munte, luni o să fie soare şi vreme plăcută pe timpul zilei. Noaptea, în Carpaţii Occidentali şi în jumãtatea vesticã a Carpaţilor Meridionali va plouă în aversă, vor fi şi descãrcãri electrice şi izolat va cădea grindinã. Vântul se va înteţi mai ales în zonele de creastă.

Marţi temperaturile scad şi vin averse pe spaţii mari cu fulgere, vînt nervos şi condiţii de grindină. Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20 -25 l/mp.

Miercuri vor fi perioade cu soare dar mai vin şi ceva ploi în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi izolat în rest. Vântul se va înteţi temporar iar valorile termice vor continuă sã scadã.

Joi va predomină vremea frumoasã. Se mai adună câţiva nori însă şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va mai avea unele răbufniri şi temperatura aerului va creşte uşor.

Pe litoral va fi şi luni timp frumos cu cer senin însă vântul va avea unele porniri după-amiază şi noaptea. Pe plajă vor fi temperaturi de până la 26 de grade iar în apă marii se vor înregistra cel mult 23 de grade Celsius.

Marţi avem încă o zi cu soare, se mai încălzeşte şi se vor înregistra chiar şi 30 de grade Celsius. Vântul va prezenţa intensificãri temporare iar în apă marii vor fi 22 de grade.

Miercuri se anunţă încă o zi frumoasă, vântul va mai avea unele răbufniri pe timpul zilei şi temperatura aerului va scădea uşor.

Joi atmosfera rămâne însorită dar se va rãcori - vom avea cel mult 25 de grade în termometre.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în prima zi de școală

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în prima zi de școală

VIDEO PROTVPLUS.RO

LA MARUTA

Doina Bascovului, dans traditional de Sanziene

Lorena: "De cand am castigat Duelul Ansamblurilor, ne merge foarte bine."
07:07

LA MARUTA

Majda, transformare ca la Hollywood

Majda: "Nu m-au lasat sa vad cum arat."
01:59

LA MARUTA

Andreea Tonciu, gospodina pentru Maruta

Andreea Tonciu: "Sunt experta in a gati ciorbe."
09:12

LA MARUTA

Vedetele si superstitiile lor

Adela Popescu: "Cand zbor cu avionul mereu port o cruciulita la mine."
05:04

LA MARUTA

La multi ani, Jorge!

Jorge: "De ziua mea imi doresc multe hituri."
02:40

LA MARUTA

Prin Europa, cu Speak si iubita lui

Speak: "De fiecare data cand zbor imi este frica. Doamne ajuta!"
12:50

LA MARUTA

Ultima zi din "Saptamana Picanta"

Chef Paco: "Sunt bucatar de 14 ani. In Mexic totul este foarte iute."
12:50

LA MARUTA

Gospodar fara pereche, dar care stie ce vrea

Nelutu Seraficiean: "Vreau sa am o iubita care sa nu fie mai inalta decat mine."
09:12

LA MARUTA

Claudia Ghitulescu, cu permisul luat, dar cu talent

Claudia: "Politistii au fost cam rautaciosi cu mine, niste aroganti. Mi-au luat permisul."
12:02

GOSPODAR FARA PERECHE

Dorin Nacreala, cioban de la varsta de 6 ani, isi doreste o sotie care sa iubeasca animalele

Vrei sa-l cunosti pe Dorin Nacreala? Inscrie-te pe https://gospodarfarapereche.protv.ro
05:13
furtuna

Cod portocaliu de furtună, vineri seară. Zonele afectate

Vijelii și averse în jumătate de țară. Mașinile au fost luate pe sus de ape

32 de judeţe, sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, până la ora 23.00; hidrologii au emis o avertizare de inundaţii

Vremea 22 iunie 2018. În weekend se răcoreşte şi sunt aşteptate ploi

ANM: Instabilitate accentuată în următoarele două zile, în București

Vremea 21 iunie 2018. Regiunile în care se întorc ploile

inundatii Capitala

Ploaie torențială în Capitală. Mai multe străzi au fost inundate. VIDEO

Vremea 20 iunie 2018. Temperaturile cres ușor, iar ploile se răresc

Vremea 19 iunie 2018. Temperaturi de până la 33 de grade, în mai multe regiuni

Prognoza până la finalul lui iunie. Care sunt zilele ploioase și zonele afectate de vijelii

Capitala, sub Cod galben de ploi şi vânt timp de o oră

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Când se întorc ploile