Victoria cu Steaua poate aduce autoritatile langa Poli, dar nu fara disensiuni!

Steaua-Poli Timisoara
Sport.ro

Succesul din Cupa Romaniei si jocul bun al lui Poli au creat o emulatie in cadrul autoritatilor locale din Timisoara. Acestea par hotarate sa sustina clubul in continuare, dar se acuza subtil de jocuri politice in prag de alegeri.

 Duminica, viceprimarul Timisoarei, Adrian Orza (PNTCD), a emis un comunicat de presa prin care cheama la o intalnire publica toate partile implicate in fenomenul Poli. Un pasaj din acest text a adus insa atingere unei alte personalitati a orasului. Rectorul Politehnicii, Nicolae Robu, care s-a simtit lezat de fraza: “delaratiile belicoase si incercarea repetata a unora (chiar candidati anuntati la Primaria Timisoarei) de a transforma Poli in vehicul electoral pentru atingerea unor scopuri personale meschine”.

In comunicatul sau, senatorul PNL, Nicolae Robu demonteaza acuzatiile si nu ramane dator: “Poli trebuie sustinuta prin fapte, nu prin vorbe! Prin fapte facute la timp! La timp, pana nu devine prea tarziu! Haideti sa le facem, d-lor Ciuhandu, Ostaficiuc si Bojin! La noi patru (cu scuzele de rigoare pentru dl. Orza) e decizia! Hai Poli!”.

“Domnul Robu insista ca decizia sa fie luata de patru insi. Am si vorbit cu domnul Robu, i-am spus ca face o mare greseala, pentru ca politizeaza aceasta situatie. In spatele liderilor politici sunt oameni care voteaza si multi dintre ei nu mai respecta ce vor liderii de partid. Situatia este speciala si este nevoie de o solutie speciala. E si contextul TAS si al coruptiei din fotbal, eu cred ca nu se mai poate taragana, trebuie sa asiguram cumva o stabilitate acestui club”, a explicat Adrian Orza, viceprimarul Timisoarei. Acesta a sugerat ca o intalnire intre reprezentantii autoritatilor, clubului si suporterilor sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.

Iancu: „Am mai vazut filmul asta!”

Citește și
chivorchian, poli timisoara
Timisorenii asteapta o recompensa. Chivorchian: „Am scos un porumbel in fata jucatorilor”
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Presedintele lui Poli, Marian Iancu, nu e insa impresionat de o noua runda de discutii cu autoritatile locale. „Am mai vazut filmul asta. Eu nu mai suport minciunile. Ei nu fac altceva decat sa ma plimbe. Nu inteleg pentru ce sa se mai faca intalniri si sedinte. Si galeria m-a facut tigan cersetor din cauza ineptiilor scoase tot de ei. Primarul are un discurs complet pe dinafara realitatii. A spus in sedinta consiliului local ca eu am terfelit imaginea Timisoarei. Nu a vorbit el acolo, a vorbit Zambon din el. Numele lui adevarat e Zambon ...”, a declarat Iancu.

Cel mai probabil, clubul va fi reprezentat la preconizatele discutii de catre presedintele CD, Gheorghe Chivorchian.

„Pe domnul Ciuhandu il intereseaza Poli, nu il intereseaza daca l-a jignit domnul Iancu. De altfel, domnul primar e plecat in Israel, habar nu are de intalnirea pe care o propun eu”, a declarat Adrian Orza, viceprimar Timisoara.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Joaca la Poli, dar vrea sa ii intristeze pe romani. Povestea portarului estonian de la Timisoara
Joaca la Poli, dar vrea sa ii intristeze pe romani. Povestea portarului estonian de la Timisoara

Sergei Lepmets se simte foarte bine in Romania, insa viseaza la o victorie impotriva nationalei noastre, in preliminariile Campionatului Mondial 2014.
 

Timisorenii asteapta o recompensa. Chivorchian: „Am scos un porumbel in fata jucatorilor”
Timisorenii asteapta o recompensa. Chivorchian: „Am scos un porumbel in fata jucatorilor”

Oficialul clubului alb-violet le-a promis o prima speciala pentru victoria din meciul cu Steaua, chiar daca la Poli nu se mai dau de cativa ani recompense financiare pe langa salarii.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.