Urmarire ca in filme in Lugoj. Incercarile disperate ale unei soferite de a scapa de politisti

Ultima actualizare: 22-10-2012 13:40
Masina de politie

Stiindu-se cu musca pe caciula, o conducatoare auto de 44 de ani din Lugoj a refuzat sa opreasca la semnalele regulamentare ale politistilor.
 

Femeia avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care a facut tot ce i-a stat in putinta sa evite contactul cu organele legii. Nu mai putin de patru incercari de scapare a avut soferita. Norocul nu fost insa de partea ei.

Aseara, in urma unei solicitari regulamentare a politistilor, soferita a refuzat sa opreasca autoturismul. S-a inceput activitatea de urmarire, cu semnale acustice si luminoase in functiune. Trecand pe langa sediul Politiei Lugoj, un alt politist a incercat oprirea regulamentara a masinii conduse de femeie. Fara succes, insa.

Dupa cateva minute, autoturismul urmarit a fost blocat de catre o masina a Politiei, care a oprit in fata acestuia. Soferita, insa, s-a inchis in interior, refuzand sa coopereze in vreun fel cu politistii. Mai mult decat atat, in momentul in care acestia au amenintat-o cu folosirea spray-ului lacrimogen, soferita nu s-a lasat neinduplecata si nu a renuntat la ideea initiala. A pornit motorul, a lovit de doua ori masina din fata si a plecat in tromba.

Astfel a reinceput cursa de urmarire. Intr-un final, intr-o parcare a unui magazin din localitate, soferita a oprit masina. Si aici, si-a jucat ultima carte norocoasa, de evadare. S-a dat jos, si a luat-o la fuga, pe picioare. De aici pana la prinderea si imobilizarea ei a fost un singur pas.

Fiind identificata la sediul politiei, pe numele acesteia s-a intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism avand pemisul de conducere suspendat si distrugere.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO