Razie pe "Fasia Gaza" din Timisoara. 150 de politisti si inspectori au verificat magazinele din zona

Ultima actualizare: 20-05-2012 20:38

Agentii de politie, inspectorii Garzii Financiare, cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Timis si cei de la Directia de Sanatate Publica i-au controlat in aceasta dimineata pe comerciantii cu afaceri in bazarul din Timisoara.

Vizita-surpriza facuta de politisti i-a speriat pe multi dintre patronii de magazine din zona Brancoveanu, care, cum i-au vazut pe agenti, au fugit, fara sa se uite in urma. Mai bine de jumatate dintre comercianti si-au lasat marfa in strada, in incercarea de a scapa de oamenii legii. Hainele, incaltamintea si celelalte produse pe care acestia le vindeau au fost confiscate, iar fugarii vor fi chemati la Inspectoratul Teritorial de Munca.

La control au luat parte parte politisti, pompieri, inspectori de la Garda Financiara, Directia de Sanatate Publica, Inspectoratul Teritorial de Munca Timis si Directia Sanitar-Veterinara. Acestia verifica actele de provenienta a marfii si documentele de angajare, vizati fiind patronii care fac evaziune fiscala, cei care nu respecta normele igienico-sanitare si cei care favorizeaza munca la negru.

In total, au fost aplicate 18 sanctiuni, in valoare de 72.000 de lei. Politistii si inspectorii au verificat in aceasta dimineata 27 de firme si au confiscat marfa in valoare de 1.700 de lei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO