Italian prins cu munitie in bagaje. Nu avea autorizatie nici pentru pistolul pe care il avea la el

Ultima actualizare: 13-09-2012 13:29
politia de frontiera

Barbatul e cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, după ce, în urma unui control la Vama Borş, poliţiştii de frontieră bihoreni au găsit în bagajele sale un pistol cu gaz şi muniţia aferentă.
 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor, cetăţeanul italian, în vârstă de 37 de ani, a încercat să intre în ţară, joi, în jurul orei 23.00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Borş, în maşina condusă de acesta aflându-se şi soţia sa şi o altă femeie, o clujeancă de 27 de ani.

În urma unui control privind traficul de arme şi muniţii, poliţiştii de frontieră au găsit într-una din genţile italianului, aflate în portbagajul autoturismului, un pistol cu gaz, 818 alice din plumb şi 10 butelii de gaz comprimat a câte 12 grame, pentru care acesta nu avea autorizaţiile necesare.

La cercetări, italianul a declarat că pistolul şi muniţia aferentă îi aparţin şi le-a spus poliţiştilor că nu ştia că trebuia să le declare la intrarea în ţară.

Potrivit comunicatului, armele şi muniţia aferentă au fost reţinute în vederea confiscării, iar cetăţeanul italian este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO