Incepe sarbatoarea vinului la Timisoara. Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, pe lista invitatilor

Ultima actualizare: 01-11-2012 14:02
vin

Muzica pe toate gusturile, spectacole de coregrafie, bucate alese si diverse soiuri de vin. La toate acestea sunt asteptati iubitorii de distractie si voie buna.

Vinurile de toate felurile, si din toate regiunile sunt aduse la Timisoara de aproximativ 60 de comercianti. Dornici sa isi faca reclama, acestia aduc in fata iubitorilor de vin si produse de artizanat specifice zonei din care fac parte.

Evenimentele au loc in zona Stadionului “Dan Paltinisanu”, iar pe parcursul celor trei zile vor avea loc concerte de muzica populara si rock, interpretate de ansambluri folclorice din Banat.

Vineri, incepand cu ora 17, vor interpreta solisti ai ansamblului folcloric “Timisul”. Andreea Voica, Alexandra Iacob, Adrian Stanca, Cornel Brici, sunt doar cativa dintre cei care vor incinge atmosfera pe scena in prima zi de festival.

Sambata, pe langa interpretarile folclorice, dansul va fi la rang de spectacol. Formatii coregrafice din Recas si Sinmartinul Sirbesc vor incanta privirea spectatorilor cu miscarile lor.

Ultima zi de festival aduce un concert de fanfara al formatiei “Timisoara Big Band” iar incheierea va fi facuta de formatiile Adi Barar Band, Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici.

In toate cele trei seri, spectatorii vor putea gusta felurite mancaruri traditionale romanesti.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO