Vremea bună a adunat zeci de turiști la Băile Felix. ”Ne bucurăm că e căldura pe gratis”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2018 17:46
Categorie: Stiri Turism

Cine spune că a venit toamna? Cu siguranță nu cei care la mijlocul lunii septembrie se relaxează la soare și se bălăcesc în piscină. În stațiunea Băile Felix, turiștii încă se bucură de apă termală și de vremea bună.

Staţiunea Băile Felix arată ca în plin sezon estival, cu toate că aglomeraţia nu mai este la fel de mare ca acum o lună. Totul spre încântarea celor care se bucură de apa perfectă, mângâiaţi de razele soarelui mai blând decât în plină vară.

"Cred că-i timpul tot aşa de bun, mai bun ca-n iulie. Acuma ne bucurăm că e căldura pe de gratis, vine aia care tre s-o plătim", spune un turist.

Vacanţa în această perioadă are multe avantaje. De pildă, găseşti uşor un şezlong şi nu mai stai la coadă la restaurant.

"Condiţiile sunt foarte bune. Şi vremea-i foarte bună, da. L-am urmărit pe Busu şi-a anunţat că e o vreme extraordinară", spune un turist.

Şi hotelierii sunt încântaţi de vremea bună, mai ales că, pentru următoarele două weekend-uri, toate locurile de cazare sunt deja rezervate.

"Turiştii aleg în continuare staţiunea Băile Felix. Sunt bugetarii care au primit vouchere şi, nu în ultimul rând, cei care vin prin casa de pensii", spune Cristian Tăutu, PR manager.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO