Vreme de vara pe Litoral in acest week-end. Anul trecut, la 1 octombrie era practic iarna

01-10-2016 18:02


Chiar daca este 1 octombrie, pe litoral soarele a fost neasteptat de generos. Cele 27 de grade celsius din aer i-au bucurat pe constanteni, dar si pe turistii care au iesit la o plimbare pe faleza.

A fost o zi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat anul trecut pe intai octombrie iarna se instalase pe intreg litoralul. Pe faleza cazinoului din Constanta, zeci de turisti au iesit la o plimbare relaxanta sub briza calduta a marii. Daca astazi vremea a fost superba, in urma cu un an, la aceeasi ora, zona era maturata de furtuna iar temperaturile nu depaseau 9-10 grade. Dar soarele de astazi a indepartat amintirea de anul trecut.

Unii s-au racorit cu o inghetata, altii si-au facut curaj si au stat la plaja ori au intrat in apa. Cand au aflat ca vremea va fi frumoasa, Corina si Laura au lasat Bucurestiul si au venit la mare. "Am aflat ca va fi vreme frumoasa in weekend si am zis sa profitam de vremea asta frumoasa chiar daca totusi este octombrie si e toamna

Duminica se anunta o vreme la fel de placuta pe intreg litoralul chiar daca pe seara se va innora. Meteorologii spun ca de luni va ploua, dar spre sfarsitul saptamanii vremea se va indrepta.

VIDEO PROTVPLUS.RO