Sărbătoare cu mici, fasole cu ciolan şi Goran Bregovic, la Târgovişte

Ultima actualizare: 07-09-2019 08:00

Aer de sărbătoare în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte. Weekendul acesta sunt sărbătorite cu fast zilele cetăţii, iar de la festival nu lipsesc paradele stradale, bucatele alese şi muzica.

În ritmuri de fanfară, sute de copii de la şcolile din Târgovişte, dar şi din comunităţile de bulgari sau greci, au defilat pe străzile din Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. Printre participanţi s-a numărat şi LORELAI, câştigătoarea „Românii au talent”.

De la sărbătoare nu puteau lipsi bucăţele delicioase. Copiii au poftit la plăcinte, în timp ce părinţii au ales fripturile pe grătar, micii sau fasolea cu ciolan. 

Iar după o porţie sănătoasă de fasole cu afumătura, a venit rândul distracţiei. Timp de trei zile, Vechea Cetate va fi în sărbătoare, cu jocuri, dansuri, concursuri şi multe tradiţii. Momentul cel mai aşteptat va fi duminică seară, când pe scenă din parcul Chindia este aşteptat Goran Bregovici şi orchestra sa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO