Revelion de 5 stele în Bucovina. Ce primește o persoană pentru 1.500 de euro, în 4 zile

Dată publicare: 31-12-2018 17:51
Dată actualizare: 31-12-2018 19:28


Frumoasa Bucovină ascunde, pe lângă peisajele speciale, şi locuri de cazare de top, unde turiştii au parte de tot răsfăţul.

În hoteluri de 4 şi 5 stele, pachetele de Revelion includ masa festivă cu preparate rafinate, muzica live, dar şi excursii şi plimbări cu sania trasă de cai. Patru nopţi de cazare cu totul inclus poate ajunge aici până la 1.500 de euro de persoană.

În Bucovina, la baza Pietrelor Doamnei, se înalţă un hotel de 4 stele, înconjurat de peisaje superbe. O familie e stabilită de peste 15 ani în Spania, dar a revenit cu dor de sărbători în România. Un pachet de 4 nopţi pentru o persoană costă până la 3.000 de lei.

Teodora, turistă româncă stabilită în Spania: "Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase pentru noi, mai ales când ajungem în locuri speciale cum sunt munţii Rarău. Peisajul e de vis."

Cristi, turist român stabilit în Spania: "Sunt încântat de locul ăsta. În urmă cu 20 de ani am mai fost aici, dar acum s-a schimbat totul. Este ceva de vis."

Bucătarii hotelului în care s-au cazat românii au pregătit mâncăruri speciale:

Elena Frâncu, bucătar: "Pentru noaptea de Revelion, avem un meniu exclusivist format din pulpa de căprioară, salău, piept de raţă, iepure."

Gazdele au plănuit şi plimbări cu ATV-ul, cine câmpeneşti şi o pomană a porcului.

Mergând mai departe, la o vilă din Vatra Dornei, pentru 4 nopţi de cazare, cei care au făcut rezervări, au plătit 1.100 euro pentru un apartament sau 700 de euro pentru o cameră dublă. Turiştii se bucură şi de muzică live şi excursii în munţii Călimani.

Bogdan Apetrei, proprietar vila: "Oferim toate mesele, cina din noaptea de Revelion şi carnavalul de pe 1 ianuarie. Avem, maşini 4x4, îi ducem cu sânii trase de cai."

În acest moment, în Bucovina petrec Revelionul 26.000 de turişti, romani şi străini.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: bucovina, revelion,


VIDEO PROTVPLUS.RO