Reduceri pe Litoral pentru pensionari. Unde pot sta cu 100 de lei pe noapte în Mamaia

Ultima actualizare: 02-09-2019 20:04

La malul mării, toamna a început cu un soare generos și reduceri pentru turiști.

Pe lângă programul „litoralul pentru toți", hotelierii au oferte și pentru seniori, după modelul celor din Grecia sau Spania. Cei trecuți de 55 din ani plătesc la patru stele puțin peste 200 de lei și pe lângă masă şi cazare, sunt invitați la petreceri tematice și excursii organizate în Constanța.

La un hotel de patru stele din Mamaia, seniorii plătesc pentru o noapte 240 de lei. În acest preţ au toate mesele şi băuturile incluse, dar şi acces gratuit la piscină.

Pentru că tarifele sunt mici, unii seniori vin şi cu nepoţii - pentru care plătesc separat.

Bărbat: "Ofertă pentru seniori, suntem mulţumiţi sperăm să ne bucurăm din plin, cu nepoţii am venit. Asta e important pentru nepoţi, să fim cu ei, să ne bucurăm împreună, să ne facem micile plăceri”.

Femeie: "Copii au un loc de joacă, iar alături de noi am avut ocazia să invităm şi bunicii pentru că este un program atractiv şi pentru ei şi pentru posibilitatea lor. "

Morena Volcovschi, șef recepție hotel: "Cam 40% gradul de ocupare pentru seniori. Este o ofertă pentru bunici să spunem aşa, dar vin şi nepoţii şi ne bucura tare mult."

În alte hoteluri, pe lângă masă şi cazare, seniorii au şi program de distracţie.

Femeie: "În perioada asta, ofertele sunt mai mult decât substanţiale, adică preţul este foarte foarte bun. În fiecare seară avem seri tematice, în seara asta, de exemplu, va fi seara grecească, aseară de exemplu a fost stând up comedy, a fost muzică de dans, lumea s-a distrat, a dansat, a fost extraordinar. "

Elena-Luiza Oprea - manager vânzări: "Începând de la 239 lei pe noapte cu demipensiune şi cu alte servicii, turul pietonal al centrului vechi şi acces la microrezervatie şi delfinariu. Ne-am gândit să oferim şi servicii de masă pentru că în perioada următoare vor fi mai puţine restaurante deschise în Mamaia”.

Oferte pentru seniori au şi hotelurile de două şi trei stele: o cameră cu mic dejun inclus, începe de la o sută de lei pe noapte.

Programul pentru seniori este valabil până sfârşitul lunii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO