Mii de turisti isi petrec vacanta de iarna pe Valea Prahovei. Oferte la hoteluri de 4 si 5 stele

Dată publicare: 21-12-2012 19:11
Dată actualizare: 24-12-2012 00:37


V-ati dorit o vacanta in care sa va treziti in fosnetul brazilor si de la fereastra sa vedeti doar piscuri inzapezite? Daca da, atunci trebuie sa va grabiti, pentru ca mii de turisti vor sa petreaca cateva zile in hoteluri, pe Valea Prahovei.

Privelistea spectaculoasa se imbina cu rafinamentul camerelor.

Pe Anisoara am intalnit-o la un boutique hotel de cinci stele din Sinaia. Are 25 de ani si a venit impreuna cu iubitul ei pentru a se rasfata cateva zile la munte. S-au cazat intr-un apartament amplasat pe trei nivele. Un living, un dormitor cu o fereastra uriasa cu o priveliste superba si inca un nivel unde se afla zona de SPA.

Anisoara: "Imi place ideea pe trei etaje, sauna, jacuzzi, ma rasfat aici. Calitatea este foarte buna si tarifele sunt chiar modice".

Un asemenea apartament costa 880 de lei pe noapte in weekend. Anisoara ne-a marturisit ca in topul preferintelor ei se afla si semineul suspendat din salonul acestui hotel.

Tot in Sinaia, gasim si un mic castel, nascut in aceeasi perioada cu Pelesul si recent renovat. Parterul are incaperi inalte si stralucitoare, destinate relaxarii turistilor, iar la etaj camere cu privelisti minunate.

Tariful pentru o camera nu depaseste 80 de euro pe noapte, iar penthouse-ul de la mansarda, cu patru dormitoare, ajunge la 200 de euro pe noapte. Intreaga vila se poate inchiria cu 600 de euro pe noapte.

In Predeal, un alt hotel de cinci stele isi intampina turistii cu sampanie in camere si cu baldachine cu vedere la munte.

Pentru cei care vor sa inchirieze o vila intreaga de cinci stele, le propunem sa se cazeze la Cristian, o localitate aflata langa Brasov. 300 de euro pe noapte platiti pentru o vila cu 11 camere. Dormitoarele amintesc de zona Provence din Franta, cu mobilierul lor pictat manual. Vila are si o piscina proprie, acoperita, cu geamuri generoase.


VIDEO PROTVPLUS.RO