Luni incepe programul "Litoralul pentru toti". Cat vor costa sase nopti la un hotel de trei stele

Ultima actualizare: 03-09-2013 06:54

Pe plajele noastre a fost racoare si canicula a devenit amintire. Si totusi, cei care se lasa cu greu despartiti de mare se declara foarte multumiti de cele 26 de grade din aer si cele 24 din apa.

De scazut, au scazut deja si preturile, iar de luni, vor fi si mai "prietenoase" - daca e septembrie, e litoralul pentru toti.

Speriati probabil de vremea urata din aceasta saptamana, nu foarte multi turisti au ales Mamaia drept destinatie de weekend. Cei care au riscat, nu au pareri de rau.

Nu doar vremea este de partea turistilor in acest weekend, ci si preturile, care au scazut si la jumatate fata de plin sezon.

De luni incepe programul "Litoralul pentru toti". Sase nopti de cazare intr-un hotel de doua stele vor costa maximum 315 lei, iar la trei stele 425 de lei.

Exista si varianta all inclusive. Pachetul este insa conceput pentru cinci nopti

Pe langa tarifele mici la cazare, mai aveti si un avantaj: nu e asa aglomerat si pentru copil e mai bine ca nu mai stai cu ochii dupa el tot timpul.

Biletele pentru acest program se cumpara doar prin agentiile de turism si se aplica formula "primul venit, primul servit".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO