Hotelierii de pe litoral, care au investit zeci de mii de euro în centre spa, culeg toamna roadele

14-10-2017 08:47


Hotelierii de pe litoral, care au investit zeci de mii de euro în centre spa, culeg toamna roadele. Gradul de ocupare este de 75% pentru că oferă pachete cu masă, cazare şi acces nelimitat la spa.

Preţurile pornesc de la o mie de lei pentru un weekend, dar, în timpul săptămânii, sunt reduceri de cel puţin 15%.

În alţi ani, odată cu închiderea sezonului estival, cele mai multe dintre hotelurile de la malul marii puneau lacătul pe uşa.

Acum însă, pe litoral, mai bine de jumătate dintre unităţile de cazare sunt deschise. Turiştii nu se mai bucură de o baie în mare şi de soare, dar oferta continuă să fie atrăgătoare.

De pildă, la un hotel de cinci stele din Mamaia, în camera este amenajat un colţişor unde oaspeţii se pot relaxa, fără a fi nevoie de specialişti. Au la dispoziţie un jacuzzi de mari dimensiuni şi o gama completă de produse faciale şi corporale pentru diverse tratamente.

Cristina Bircu, manager hotel: "Din ce în ce mai mulţi preferă regimul de self care şi atunci le punem la dispoziţie toate cosmericele necesare dintr-o gama de lux folosite în locaţiile de top ale industriei hoteliere."

Unii se lasă însă pe mâinile specialiştilor.

Iulia Damasaru, manager hotel: ,,Există o paleta destul de diversificată, începând de la clasicele masaje de relaxare care pot fi efectuate atât individual cât şi în cuplu, masaj la 4 mâini, masaje sportive, masaje anticelulitice şi numeroasele tipuri de terapii."

Preţurile pachetelor, care includ cazare, mic dejun şi acces la spa, încep de la 960 de lei pentru o persoană, dar pot să ajungă şi la 2500 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO