Timisorenii, chemati la dezbatere. Isi pot spune opinia despre Timpark si chiriile firmelor

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01
dezbatere Primaria Timisoara

 Doua dintre subiectele care saptamana trecuta au starnit foarte multe reactii din partea timisorenilor in mediul online, vor fi supuse astazi unei dezbateri publice, defasurata la Primaria Timisoara.

 Cele doua proiecte care vor fi dezbatute astazi sunt schimbarea regulamentului de parcare din oras si marirea chiriilor pentru societatile comerciale, care isi desfasoara activitatea in spatiile administrate de primarie. Toti timisorenii pot veni cu sugestii si acestea vor fi dezbatute in sala de consiliu a primariei, de la ora 17:00.

Saptamana trecuta, primarul Nicolae Robu a anuntat ca sistemul de parcare Telpark va fi inlocuit cu Timpark. Acesta va fi adoptat incepand cu luna martie. Conform noului sistem, orasul va fi impartit in trei zone ce vor avea tarif diferentiat, iar timisorenii vor putea plati parcarea prin telefonul mobil.

Ultimele pregatiri pentru Timpark. Vezi care sunt zonele de tarifare si cum se plateste

Al doilea proiect este schimbarea chiriilor pentru societatile care isi desfasoara activitatea in spatiile primariei. Pana acum, acestea plateau doar cativa euro pe metru patrat, in zonele centrale de ale orasului, de patru-cinci ori mai mici decat pretul pietei imobiliare.

Chirii de zece ori mai mari pentru spatiile comerciale din Timisoara. Robu: „Sunt tarife ridicole”
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO