Textilele viitorului: cum arata rochia care isi schimba culoarea dupa starea celei care o imbraca


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2013 00:56
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013 12:48
Categorie: Timiș

 Expozitie Science-Fiction la Timisoara. Dupa ce a uimit publicul rafinat din Paris, expozitia "Textilele viitorului" a ajuns la Timisoara.

 Timp de trei saptamani, vizitatorii vor putea vedea rochii moderne, tesute din... lemn, si materiale textile care isi schimba culoarea in functie de starea sufleteasca a persoanei care le poarta. Printre exponate se remarca si un guler inteligent, care se transforma instantaneu intr-o casca de protectie, la cel mai mic impact.

In expozitia cu totul neobisnuita, sunt 150 de exponate care ne pot face o idee despre cum vor arata hainele viitorului.

Un tanar designer din Timisoara a reusit sa se prezinte la expozitie cu o rochie brodata cu leduri, care reactioneaza la sunet. Asa se face ca, rochia minune "se aprinde" ori de cate ori cineva aplauda.

Printre vedetele expozitiei se numara si un guler special conceput pentru iubitorii sportului pe doua roti. In momentul unui impact, acesta se transforma intr-o casca de protectie.

Expozitia "Textilele viitorului" poate fi vizitata pana pe 29 septembrie. Ea va ajunge si la Bucuresti, la Muzeul National de Istorie, pe 15 octombrie.

Mireasa din visurile oricarui barbat: n-a vrut o nunta spectaculoasa, iar cina a fost la fast-food
Tehnologie senzoriala revolutionara: ce se intampla atunci cand lumea se uita la aceste rochii
FULLSCREEN
Textilele viitorului: cum arata rochia care isi schimba culoarea dupa starea celei care o imbraca
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO