Strada Iancu Vacarescu intra in reabilitare. Investitia este de aproape 2 milioane de euro

30-05-2013 11:10


Reparatii

 Strada Iancu Vacarescu din Timisoara intra in reparatii capitale cu bani proveniti in mare parte din fonduri europene. Lucrarile incep in 1 iunie si trebuie sa fie gata in 6 luni.

 Proiectul are o valoare de aproximativ 8,3 milioane de lei, dintre care 6,5 milioane sunt bani europeni, nerambursabili.

Lucrarile vizeaza reorganizarea traficului, strada Iancu Vacarescu va avea doua sensuri de circulatie, facand legatura intre Bulevardul Regele Carol si Splaiul Tudor Vladimirescu, crearea unor piste pentru biciclisti si refacerea trotuarelor pentru circulatia pietonala.

De asemenea, pe strada Vacarescu vor exista noi spatii de parcare auto si de parcare de tip rastel pentru biciclete. Tot aici va fi montata si o instalatie pentru spalarea automata a carosabilului, si va fi amenajata si o fantana arteziana. Intreaga infrastructura tehnico-edilitara precum si iluminatul public vor fi refacute.

 

“Facem apel la intelegere din partea dumneavostra, atat in ceea ce priveste situatia prezentata, cat si in privinta faptului ca traficul in zonă va fi mult ingreunat, accesul autovehiculelor in zona vizata fiind restrictionat pe o perioada de 6 luni, incepand cu data de 1 iunie 2013”, au transmis intr-un comunicat de presa reprezentantii Primariei Timisoara.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO