Robu ii indeamna pe timisoreni sa voteze, pe Facebook, daca mai vor gratuitate pe mijloacele de transport in comun

Dată publicare: 02-02-2014 12:06
Dată actualizare: 05-02-2014 07:00


Nicolae Robu

Daca anul trecut, primarul Timisoarei se gandea sa faca referendum pentru a vedea cati cetateni isi doresc gratuitate totala la calatoriile cu mijloacele de transport in comun, acum, edilul recurge la un sondaj pe Facebook, legat de acest subiect.

Nicolae Robu a lansat sambata, in grupul de pe reteaua de socializare, "Impreuna pentru Timisoara", un sondaj la care ii invita pe timisoreni sa voteze daca vor ca gratuitatile la Regia Autonoma de Transport Timisoara sa se extinda.

Reamintim ca, in perioada 15 decembrie 2013 - 14 ianuarie 2014, toti cetatenii domiciliati in Timisoara si care au demonstrat ca au un venit lunar brut sub 2000 de lei, au avut gratuitate totala la transportul public.

"Au beneficiat de aceasta facilitate peste 12 mii de timisoreni, cu consecintele: masini mai putine prin oras, aglomeratie mai mica in trafic, uzura a drumurilor mai mica, noxe mai putine, praf mai putin", a scris primarul Robu pe reteaua de socializare.

Astfel, pentru ca facilitatea sa se extinda, Robu pune ii invita la sondaj pe cetateni. Acestia pot vota una dintre cele  cinci variante enuntate de primar:

1. Sa se pastreze gratuitatea pentru cei cu venitul lunar sub 2000 de lei;

2. Sa se pastreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 1500 de lei;

3. Sa se pastreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 1000 de lei;

4. Sa se pastreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 500 de lei;

5. Sa se revina la ce-a fost, cu gratuitati doar pentru elevi, studenti si pensionari.

Pana astazi, cele mai multe voturi le-a primit punctul 1: pastrarea gratuitatii pentru cei cu venitul lunar sub 2000 de lei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO