Societatea care ridica ilegal masini din parcarile unor supermarketuri din Timisoara, amendata de politistii locali

12-05-2014 13:09


masina ridicata

 Politia Locala a amendat de patru ori in cateva zile societatea care ridica ilegal masinile din parcarile unor supermarketuri din Timisoara.

 Potrivit unei Hotarari de Consiliu Local, „se interzice blocarea, ridicarea transportul si depozitarea vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Municipiului Timisoara”. In urma cu o luna, Politia Locala a instiintat administratorii centrelor comerciale care au contract cu o firma de tractari auto sa renunte la metoda de ridicare a masinilor din parcari, altfel vor fi sanctionati cu amenzi intre 2.000 si 2.500 de lei.

Pentru ca, dupa adoptarea acestei hotarari, societatea „Ingerii Galbeni Asigurari SRL”a continuat sa ridice masini si sa blocheze rotile autoturismelor aflate in parcarile supermarketurilor, Politia Locala a trecut la amenzi.

Dana Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara: „Politia Locala Timisoara a aplicat, in aceste zile, un numar de patru sanctiuni contraventionale, fiecare de cate 2000 de lei, pentru societatea Ingerii Galbeni Asigurari SRL, cu sediul in Giarmata, in baza HCL 146/2014 pentru ca a blocat si ridicat autoturismele mai multor cetateni in locatii precum Miresei, Calea Sagului, Aries, din parcarile unor societati sau centre comerciale”.

Potrivit Hotararii de Consiliu Local adoptata de Primaria Timisoara, toate centrele comerciale au obligatia sa deschida parcarile pentru clientii acestora sau sa controleze accesul prin bariere. Administratorii societatilor comerciale au obligatia sa instiinteze clientii cu privire la modalitatea de parcare si perioada de timp oferita pentru parcarea masinilor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare.

Politia Locala trece la sanctiuni in cazul masinilor ridicate din parcarile unor supermarketuri. Amenda maxima: 2.500 de lei
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO