Seful Politiei Locale Timisoara a incetat din viata. Cand va fi condus pe ultimul drum

03-01-2014 12:45


lumanare

 Directorul executiv al Politiei Locale Timisoara, Doru Spataru, s-a stins din viata chiar in a doua zi a anulului 2014. Timp de un an, el a dus o lupta apriga cu cancerul.

 "Aceasta veste a intristat intreaga institutie si pe cei care l-au cunoscut. Domnul director va ramane vesnic in amintirea noastra, caci a fost un om deosebit, un lider adevarat, care si-a facut meseria cu multa dragoste, cu multa pricepere si cu responsabilitate. Un om de inalta tinuta morala, cu o deosebita noblete sufleteasca, modest si decent, omenos si respectuos, a fost iubit si stimat de toti cei care l-au cunoscut", au transmis reprezentantii Politiei Locale.

Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu si sa il conduca pe ultimul drum o pot face sambata, 4 ianuarie 2014, la ora 15:00, la Cimitirul din Calea Sagului.

Doru Spataru este unul dintre cei care au pus bazele Politiei Comunitare, care mai tarziu a devenit Politia Locala Timisoara.

De asemenea, el a fost seful Inspectoratului de Politie Judetean Timis, acolo unde a reusit sa destructureze numeroase retele de infractori.

Doru Spataru ar fi implinit in acest an 60 de ani.

doru spataru

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO