Scapa de obiectele nefolositoare din casa ta. La Timisoara a inceput curatenia de primavara

08-04-2013 10:10


gunoaie

 De astazi incepe curatenia de primavara. Masinile societatii de salubrizare vor merge pe fiecare strada din oras, pentru a-i ajuta pe timisoreni sa scape de deseurile adunate peste iarna.

 Curatenia de primavara incepe in cartierele din Nordul raului Bega, iar colectarea deseurilor din aceste zone se va realiza in perioada 8 – 14 aprilie. Urmatoarea etapa pentru colectare va fi in saptamana 15 -21 aprilie, atunci cand vor fi incluse strazile din zona de Sud a raului Bega.

Masinile de la salubritate vor colecta deseurile vegetale si obiectele de uz casnic si gospodaresc pe care nu le mai folosesc. Deseurile vegetale se colecteaza numai daca dimensiunea acestora este de aproximativ un metro si numai daca sunt stranse si legate. Obiectele de care vor timisorenii sa scape, trebuie depuse langa bordurile strazilor, astfel incat sa nu impiedice circulatia pietonilor sau a masinilor.

Cetatenii trebuie sa stie ca in urma acestor actiuni nu se colecteaza molozul, praf de carbune, caramizi, faianta, gresie sau obiecte electronice. Acestea din urma se preiau gratuit de la populatie, de luni pana sambata, in punctele de colectare special amenajate pe strazile: Avram Imbroane numarul 70, Calea Torontalului nr 94, strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei, nr 2.

Mai joi poti vedea cand va avea loc colectarea deseurilor pe strada ta

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO