Revelion Sarbesc la Timisoara. Poti sa alegi o seara selecta sau o petrecere nebuneasca

Ultima actualizare: 27-08-2012 23:07
petrecere

Vineri, cei care au sarbatorit pe stil vechi Craciunul, se pregatesc acum sa treaca in noul an. Restaurantele si cluburile timisorene isi deschid portile cu meniuri si muzica traditionale.

Petrecaretii pot opta pentru o petrecere in club sau o seara relaxanta la un restaurant timisorean.

In Life!Pub, pentru doar 30 de lei poti intra la petrecerea de Revelion a sarbilor, unde vei fi ispitit cu mancare si bautura de pe un bufet suedez. La miezul noptii, sampania este din partea casei. Distractia iti va fi intretinuta pana dimineata, de Dj Megy.

Si in Al-kimia se organizeaza vineri seara petrecerea Serbian New Year, dedicata minoritatii sarbe din Timisoara. Invitata va fi Silvana, iar intrarea este libera.

Daca doriti o seara la restaurant cu un meniu complex, incarcatat de bucate traditionale, trebuie sa alocati un buget mai mare serii de Revelion. Langa Timisoara, la Giroc, restaurantul Trio promite o atmosfera intretinuta de solista Desanka Lalici, alaturi de Ramona Mercescu si Daniela Iancu. Totul, contra sumei de 100 de lei. Pentru a petrece seara la Restaurantul Flora, veti scoate din buzunar 175 de lei, pret in care sunt incluse feluri de mancare complexe si muzica live.

Restaurantul Lloyd pune la dispozitie pentru 2200 de lei un meniu cu multe preparate traditionale, si muzica live cu trei orchestre din Serbia. "Solicitarile au fost anul acesta foarte multe, mai multe ca niciodata. A trebuit sa suplimentam locuri, pentru ca sunt 60 de invitati numai din Serbia", au declarat reprezentantii Loyd.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO