Restaurantele timisorene se reorienteaza rapid in postul Pastelui. Iata ce meniuri au pregatit
Carnea este inlocuita cu brio in restaurantele din Timisoara. Daca te-ai hotarat sa tii post, ai o multime de variante pentru a inlocui carnea si lactatele din mesele zilnice. Asta pentru ca restaurantele iti vin in ajutor cu oferte delicioase.
Restaurantul Nora a pregatit un meniu special de post pentru aceasta perioada. De la gustari reci, supe si ciorbe, minuturi, garnituri si chiar desert, toate sunt disponibile. Pe langa snitel sau tocanita de soia, poti alege tofu la tigaie sau cartofi umpluti cu ciuperci. Sarmalutele si vinetele umplute cu orez si cu sos de rosii nu lipsesc din meniul de post. Garniturile sunt variate si includ broccoli, mazare, orez sau legume. Si pofta de dulce poate fi satisfacuta in post. In meniu ai salata de fructe, banana in sos de caramel sau pireu de castane cu fructe. Daca vrei doar o gustare rece, poti opta pentru un platou de post la pretul de 13 lei. Un meniu complet, care include felul intai si felul doi, costa aproximativ 25 de lei.
La Restaurant Gradina Banateana meniul de post se serveste intre orele 12 si 16 si include ciorba de legume, chiftele de soia, cartofi taranesti, varza calita, compot de mere, apa si paine. Totul la pretul de 12 lei.
Alegeri 2024
10:11
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Si restaurantul Casa Voastra ofera mancaruri alese, intr-un meniu de post. Legumele nu lipsesc de aici, fiind folosite atat in ciorba, cat si alaturi de orez. Se poate servi si tocanita de ciuperci, alaturi de o salata de sezon, iar ca desert esti ispitit sa te lasi indulcit de gogosi cu zahar. Un astfel de meniu costa 15 lei.
Si pizzeriile se reorienteaza in perioada postului. O pizza fara urma de carne sau lactate costa de la 10 pana la 17 lei. Cea mai gustoasa contine broccoli, masline feliute, ciuperci, porumb dulce, ardei rosu si galben, cascaval de post si suc de rosii.
Sursa: Pro TV
Etichete: timisoara, mancare, restaurante, meniuri, post,
Dată publicare:
12-03-2012 09:34