Razvan Mazilu danseaza la Timisoara pentru a da o mana de ajutor victimelor dezastrului din Japonia

02-12-2011 16:50


Teatrul Mihai Eminescu din Timisoara

Sambata seara, la Teatrul National “Mihai Eminescu”, va avea loc “Requiem.Nu stii nimic despre mine”, un spectacol sustinut de Razvan Mazilu si Motoko Hirayama, din Japonia.

 

“Requiem.Nu stii nimic despre mine” este povestea a doi dansatori, care nu se cunosc intre ei, dar care ajung sa se descopere unul pe celalalt. Partitura muzicala “Requiem” este semnata de Karl Jenkins si vorbeste despre moarte, dar si despre puterea de a renaste.

Toate fondurile obtinute ca urmare a organizarii spectacolului vor merge catre victimele dezastrului din Japonia.

Protagonistii spectacolului sunt artisti desavarsiti. Razvan Mazilu este un artist complet, care a contribuit decisiv la realizarea dansului contemporan in Romania.

”Desi locuiesc si muncesc in Bucuresti, ma simt foarte legat de Timisoara. Am lucrat cu Teatrul National, unde am o colaborare din 2007, pentru spectacolele “Remember” si “Iulius Cezar”. Publicul timisorean e un public cald, doritor sa vada lucruri noi. Timisorenii sunt curiosi, deschisi, generosi. Timisoara este a doua mea casa, aici am foarte multi prieteni si pot sa spun ca ma simt inspirat in acest oras”, a spus Razvan Mazilu.

Motoko Hirayama, dansatoare, coregrafa si profesor asociat al Universitatii din Tsukuba, este una din figurile marcante ale dansului si coregrafiei din tara ei natala, unde a castigat nenumarate premii importante.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO