Poli, la scoala – episodul al doilea. Fotbalistii timisoreni au facut show la Liceul Agricol

30-11-2011 17:33


Acţiunea „Prezent la scoala, prezent pe stadion” a continuat astazi. Jucatorii lui Vali Velcea au jucat fotbal cu elevii si i-au indemnat sa mearga la scoala mai des decat o faceau ei.

Lepmets, Scutaru, Zagrean, Sepsi, Curtean si alţi componenţi ai echipei Poli Timisoara au jucat fotbal cu o selecţionata a Liceului Agricol. Adversarii le-au fost net inferiori alb-violeţilor, atat din punct de vedere fizic, cat si tactic, astfel ca spectatorii au putut admira cateva fente sau combinaţii spectaculoase ale jucatorilor antrenaţi de Vali Velcea.

Nu au lipsit premiile, asemenea evenimentului din ziua precedenta: un laptop pentru cea mai silitoare eleva din scoala, 100 de bilete la meciul cu Gaz Metan, echipamente si mingi. Buna dispoziţie a fost dominanta in balonul care a gazduit partida de fotbal, iar sarbatoritul zilei, Andrei Zagrean, a fost sincer la final, cand a fost vorba de amintirile din anii de liceu. „Avand in vedere ca jucam fotbal la nivel de Divizia B, nu stiu daca am fost de patru ori la scoala in ultimul an. Dar ma bucur ca profesorii au fost inţelegatori si eu invaţam cat puteam”, a recunoscut, cu zambetul pe buze, atacantul lui Poli. Materia preferata a lui Zagrean in liceu a fost engleza.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO