Protestul inedit al unei soprane: si-a dat pantalonii jos in plina strada. Ce a vrut sa transmita

Ultima actualizare: 16-01-2014 07:09

 Soprana Diana Pap, fosta angajata a Operei Romane, s-a fotografiat intr-o ipostaza mai putin obisnuita: pe o strada din Timisoara, asezata pe o toaleta.

 Femeia a vrut sa atraga astfel atentia, asupra muntilor de gunoaie din jurul nostru. Enervata ca a gasit closetul abandonat in drum, artista nu a stat pe ganduri, si si-a dat pantalonii jos.

Mama artistei a fost cea care a fotografiat-o stand pe scaunul de toaleta, cu un ziar in mana. Apoi, imaginile au ajuns pe o retea de socializare.

Diana Pap, soprana: "Eram cu masina si am vazut toaleta si i-am spus mamei ca vreau sa-mi faca niste poze. Ea nu si-a dat seama despre ce este vorba, dar apoi a acceptat. Mi-am dat pantalonii jos, am ramas in chiloti si m-am asezat. Acolo, vis-a-vis, era o vecina care a spus . Reactiile dupa ce am postat poza au fost: prietenii mei au ras iar altii m-au sfatuit sa ma duc la psiholog si eu si mama mea."

Soprana Diana Pap are 42 de ani si este o persoana foarte apreciata in Timisoara. Ea a colaborat atat cu Opera Nationala din oras cat si cu cea din Bucuresti. Intr-una dintre aparitii a lasat sala de spectacole pentru a canta pe un... santier.

Vecinii din zona in care a avut loc neobisnuita..sedinta foto..ii dau dreptate si spun ca, poate, gestul ei ii va face sa se rusineze pe cei care arunca gunoaiele la intamplare.

"Nu este normal sa-ti arunci buda pe strada, probabil ca saraca femeie nu a gasit alta forma sa-si manifeste dezgustul", ne-a declarat o vecina.

"Noi nu o sa ne obisnuim niciodata sa ne mai aruncam lucrurile pe strada. Asa suntem noi obisnuiti, sa facem haz de necaz", ne-a povestit un trecator.

Livian Hotico, purtator de cuvant al companiei locale de salubritate: "Nu este un lucru normal, cu atat mai mult punem la dispozitia cetatenilor in mod gratuit, precizez in mod gratuit, serviciul de colectare a deseurilor rezultate din lucrari de amenajari interioare si din constructii."

La scurt timp dupa publicare fotografiilor scaunul de toaleta, devenit de acum celebru, dar si celealte deseuri din zona au fost luate de muncitorii de la salubrizare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO