Printre mormane de gunoaie, oamenii strazii se adapostesc in continuare in cladirea fostei unitati militare din Timisoara

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
gunoaie

 Dupa ce in urma cu o luna, politistii locali din Timisoara au amendat mai multe persoane care traiau intr-un focar de infectie in cladirea fostei unitati militare de transmisiuni de pe Calea Aradului, astazi, oamenii legii au mersi din nou in control.

 Politistii locali au descoperit in aceasta dimineata, in urma unei actiuni desfasurate impreuna cu societatea de salubrizare Retim, ca fosta unitate militara este din nou ocupata de persoane care locuiesc ilegal aici. Acestea au transformat cladirea intr-un adevarat focar de infectie, adunand in jurul lor cantitati uriase de gunoaie.

„In urma actiunii, la care au participat si reprezentanti ai Directiei de Mediu din cadrul Primariei, ai societatii de salubrizare Retim si ai societatii de ecarisaj Danyflor, au fost depistate un numar de noua persoane, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 27 si 51 de ani, cu domicilii in Vinga – Arad, Slatina – Olt, Sangeorz – Bistrita Nasaud, Ciumegiu – Bihor si Timisoara”, a transmis Dana Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Toti cei gasiti in cladirea fostei unitati militare au fost amendati de politisti si apoi indrumati catre localitatile de domiciliu.

Reprezentantii Retim au strans din locatia respectiva peste 80 de metri cubi de deseuri.

In urma cu o luna, in aceeasi locatie, politistii locali au depistat de 29 de persoane dintre care 17 minori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO