Peste 22.000 de sarbi din Vestul tarii sarbatoresc Revelionul, duminica noaptea
Ca in fiecare an, cluburile si restaurantele din Timisoara au organizat petreceri pentru Revelionul sarbesc.
Ofertele sunt pentru toate gusturile, atat pentru cei care isi doresc o seara linistita la un restaurant, cat si pentru cei care vor sa isi petreaca noaptea dintre ani pe ritmuri de muzica sarbeasca .
Restaurantul "La Rousse" a pregatit un meniul special pentru Revelionul 2013 pe rit vechi. Clientii vor incepe seara cu un aperitiv format din rulada de pui cu legume,mezeluri de casa si telemea si vor incheia cu gustari calde dintre care nu vor lipsi sarmalutele in foi de varza cu costita afumata, orezul sarbesc , karadgeorge sau terina de purcel la cuptor. Rasfatul se termina bineinteles cu desertul specific, baklava. Toate acestea pe o muzica sarbeasca asigurata de Dj Alex. Pentru o singura persoane, meniul costa 129 de lei. Grupurile de cate opt persoane vor beneficia de o reducere de 10%.
"Taverna Sarbului" le propune clientilor o seara cu gustari traditionale. Meniul include cartofi taranesti, mix grill ,sarmale cu mamaliguta si smantana, salata sarbeasca si traditionala slibovita. O orchestra sarbeasca va intretine atmosfera pe tot parcursul noptii . Meniul costa 200 de lei pentru o persoana.
Si cluburile organizeaza petreceri de Revelionul sarbesc. "LifePub" ii invita pe cei care tin sarbatorile pe rit vechi la o petrecere “ca in vremurile bune”, dupa cum anunta organizatorii. Pentru numai 45 de lei, clientii au parte de o seara cu muzica buna, mancare si bautura asigurata. Distractia nu se va termina inainte de zorii zilei.