Politisti locali,atacati de un barbat care ameninta cu cutitele mai multe persoane,in fata unui club

28-10-2013 15:41


politist local

 Totul s-a petrecut sambata seara, cand doi politisti locali care isi terminasera programul de lucru si mergeau spre casa au observat pe strada 3 August 1919, in fata unui club, un barbat care ameninta cu doua cutite, un grup de persoane.

 Oamenii legii au oprit imediat autoturismul, care era proprietatea persoanala a unuia dintre ei si au incercat sa ii distraga atentia individului care avea asupra sa cele doua arme albe. Numai ca, barbatul s-a naspustit asupra autoturismului peste care si-a varsat nervii, lovindu-l cu cutitele si cu picioarele.

Politistii locali au cerut intariri prin statie, iar pana cand au venit colegii lor de la Sectia 1 de Politie, au reusit sa-l imobilizeze pe individ. Barbatul a fost preluat de celalalt echipaj si retinut.

“Pe langa incalcarea legii ca urmare a amenintarii cu cutitul la adresa persoanelor din fata clubului (…), acesta va fi cercetat si pentru ultraj, urmand a plati si daunele provocate in urma deteriorarii autovehiculului politistului local”, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO