Poli Timisoara pleaca in tarile calde

31-01-2012 15:20


antrenament poli

Vali Velcea si jucatorii sai vor parasi Romania imediat dupa instalarea gerului in Banat. Alb-violetii pleaca maine in statiunea spaniola Marbella, unde in aceasta saptamana se anunta temperaturi de pana la 18 grade

După un cantonament istovitor la Timişoiara, bazat strict pe pregătirea fizică, Poli Timişoara va pleca în Spania, la Marbella, acolo unde va avea loc al doilea cantonament al echipei din această iarnă. Departe de temperaturile foarte scăzute din România, alb-violeţii vor încerca să pună la punct relaţiile de joc, în patru meciuri amicale cu adversari foarte puternici din Estul şi centrul Europei. Primul adversar va fi Lech Poznan (Polonia) în 3 februarie şi al doilea va fi castigatorul partidei Rubin Kazan (Rusia) – Zestafoni (Georgia).

Petcuţ: „Bine că scăpăm de frig!”

Ultimul jucător sosit la Poli, mijlocaşul George Petcuţ, vede în temperaturile ridicate de la Marbella principalul motiv de bucurie pentru următoarele două săptămâni. „Bine că scăpăm de frigul ăsta. În condiţiile astea, ar putea să apară şi accidentări, pentru că suprafaţa sintetică sau tartanul, pe care ne-am pregătit până acum, sunt grele şi ne solicită foarte mult”, a spus Petcuţ.

Ricketts: „Am jucat şi la minus 15 grade”

Chiar dacă are origini canadiene, Tosaint Ricketts s-a născut în Canada şi a jucat fotbal în ţara natală şi în Finlanda, astfel că este obişnuit cu frigul. „E mai frig aici decât cum era în Canada, când eram eu în vacanţă. Eu am plecat de acolo chiar înainte să înceapă ninsorile, aşa că am prins vreme bună acolo. Sunt obişnuit cu frigul, mai ales după perioada în care am jucat în Finlanda. Am jucat odată un meci acolo la minus 15 grade Celsius. Cel mai mult m-a deranjat că mi-au îngheţat degetele de la picioare. În astfel de jocuri, te gândeşti doar să se termine cât mai repede meciul”, a declarat atacantul lui Poli.

Essers şi Babic nu pleacă în Spania

Cei doi fotbalişti care dau probe în aceste zile la Timişoara, argentinianul Essers şi sârbul Babic, au fost trimişi la echipa a doua. Poli nu a renunţat deocamdată la ei, dar s-a hotărât că e mai bine să îşi demonstreze mai întâi valoarea la echipa antrenată de Adrian Stoicov.
Lotul care va fi deplasat la Marbella este următrorul: Lepmets, Kirev, Belu-Iordache, Mera, Pătraş, Petcuţ, Adrian Popa, Poparadu, Popovici, Ricketts, Rocha, Sandu, Scutaru, Zaluschi, Chiş, Dobricean, Gorobsov, Boştină, Axente, Cârstea. Celor 20 de fotbalişti li se vor alătura, după trei zile, patru fotbalişti convocaţi momentan la loturile naţionale: Goga, Florin Ilie, Dăruială şi Fuchs. Sepsi nu va pleca în Spania, după ce TAS l-a declarat liber de contract.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO