Patru politisti si doi jandarmi din Timisoara au ajuns la spital in urma unui scandal izbucnit intr-un bloc din oras

19-05-2014 09:06


Opt persoane, printre care patru politisti si doi jandarmi au ajuns sambata seara la spital in urma unui scandal de proportii, intr-un bloc din Timisoara.

 Totul se pare ca ar fi pornit din cauza unei petreceri, organizate pentru un copil, de 3 ani. Unul dintre vecini, deranjat de galagie, a sunat la 112 si cand au sosit fortele de ordine s-a iscat o incaierare generala.

Bunica sarbatoritului de trei ani sustine ca sotul si cei doi fii ai ei au fost batuti fara mila de politisti si trupele speciale. Femeia sustine ca politistii chemati de un vecin ar fi intrat in apartament fara nicio explicatie si ar fi inceput sa-i loveasca.

Si alti locatari ii sustin varianta:

"Au bruscat pe toata lumea, i-a batut. Politia si mascatii. Era galagie mare. Au scos si pistolul", a spus o locatara.

"S-au luat pe aici dupa noi ca sa plecam ca sa poata sa ii omoare pe astia in bataie...asta au facut...30 de politisti la 3 oameni...", a spus un locatar.

Reprezentantii politiei spun insa ca situatia ar fi alta.

Ionut Bocancea, purtator de cuvant IPJ Timis: "In urma unui apel pentru tulburarea ordinii si linistii publice, politistii sectiei 2 s-au deplasat in zona Complexului Studentesc, unde au fost surprinsi si agresati fizic de trei barbati. La fata locului a necesitat interventia Serviciului de Actiuni Speciale, pentru aplanarea conflictului."

In final, opt persoane au ajuns la spital - patru politisti, doi jandarmi, precum si tatal si unchiul copilului sarbatorit.

Mihai Grecu, seful UPU SPitalul Judetean Timisoara: "Pacientii care au fost adusi aici din altercatie sunt, in momentul acesta, toti, echilibrati, sunt constienti".

In final, procurorii au retinut in arest trei barbati: bunicul baietelului sarbatorit, tatal copilului si un unchi.

Un al patrulea suspect este in spital, sub paza - si urmeaza ca tot grupul sa fie prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO