(P) Testati noul FORD KUGA la CASA AUTO TIMISOARA in weekend-ul 2-3 martie

27-02-2013 11:39


 CASA AUTO TIMISOARA prezinta celor interesati cat si pasionatilor noul Ford Kuga la showroom-ul Ford, din Calea Sagului nr.199.

 Va asteptam sa descoperiti calitatile noului FORD KUGA, cel mai inovativ SUV din clasa sa! Inscrieri la test drive la tel. 0256 285 386 si pe www.casaautotimisoara.ro.

Noul Ford Kuga dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-ți îndeplini visul de aventură off-road.
Un sistem inteligent de tracţiune integrală se adaptează instantaneu la orice teren şi la orice condiţii. Sistemul Active City Stop frânează automat la viteze mici pentru a preveni coliziunile, iar tehnologia Ford SYNC citeşte mesajele text cu voce tare şi îți oferă control hands-free asupra muzicii, apelurilor şi a multor altor comenzi. De asemenea, suntem mândri să-ți prezentăm în premieră sistemul inovator ''hands-free'' de deschidere automată a hayon-ului, ca dotare acestui SUV. Este foarte uşor de acţionat, chiar şi când ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să-ți mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide şi se va închide.

Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un alt nivel. Noul Ford Kuga - mai puternic, mai elegant, mai inteligent!

Showroom Ford CASA AUTO TIMISOARA, Calea Sagului nr. 199

Detalii pe www.casaautotimisoara.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO