O eleva de 16 ani din Timisoara a invatat intr-un mod dureros ca nu e bine sa chiuleasca de la ore

08-06-2012 16:09


Pe cand incerca sa sara gardul scolii impreuna cu mai multi colegi, si-a infipt mana intr-o tepusa si, acolo a ramas.

Incidentul s-a intamplat in aceasta dimineata la un liceu din centrul orasului. Fata ar fi trebuit sa stea la ora de economie, predata chiar de diriginta ei, insa luata de val, a decis sa chiuleasca.

Gestul a costat-o mult pentru ca a ajuns cu o rana adanca la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara. Medicii care au consultat-o au decis imediat sa o opereze pentru ca rana era serioasa si o eventuala infectie putea chiar sa-i fie fatala fetei.

Fata este eleva in clasa a IX-a si profesorii ei spun ca este foarte silitoare. Nu le-a creat niciodata probleme, dar de data aceasta nu a vrut sa stea la ora. Colegele din clasele mai mari, care o insoteau, erau la doi pasi de ea cand a patit-o.

Cativa dintre colegii fetei nu s-au pierdut cu firea si au incercat sa o ajute. 

Cand a ajuns la spital, fata abia isi mai simtea mana din cauza durerii. A fost operata insa este putin probabil sa ramana fara o cicatrice.

Dupa acest incident, conducerea scolii va cere unei comisii sa analizeze ce s-a intamplat si sa decida daca se impune si o sanctiune disciplinara.

Gestul pe care il fac milioane de oameni in fiecare zi, interzis in scoli. Explicatia autoritatilor e de-a dreptul socanta

Un articol vestimentar pe care femeile il poarta zilnic, interzis in scoli. De ce a fost luata aceasta masura drastica

 

VIDEO PROTVPLUS.RO