O batrana creste zeci de caini, pisici si porumbei in curte si in casa, spre disperarea vecinilor

Dată publicare: 03-05-2012 17:01
Dată actualizare: 02-06-2012 14:25


Pasiunea unei femei din Timisoara, pentru pasari si tot felul de animale de casa s-a transformat in cosmarul vecinilor sai.

Sapte caini si 15 pisici convietuiesc in ograda femeii in vreme ce in casa batranei si-au gasit adapost nenumarati porumbei. Disperati de mirosul insuportabil, vecinii au facut mai multe reclamatii atat la primarie, cat si la Garda de Mediu.

Batrana traieste de ani de zile inconjurata de animale, insa spune ca nu si-a propus sa se pricopseasca chiar cu atatea. Da vina tocmai pe vecini. Ei i-ar fi rupt gardul si asa s-a trezit cu toti cainii in curte.
Cateaua Lessie era toata vara in strada. Nu e vina mea, a iesit pe gaurile astea facute de ei. Sigur ca a venit perioada de imperechere, s-a imperecheat. In 16 octombrie au venit pe lume cainii astia. Pisicile sunt afara si porumbeii sunt inauntru in camera” a declarat proprietatea animalelor.

Vecinii spun ca femeia nu se ingrijeste de animale si casa ei a devenit un focar de infectie.

Cand da drumul la geamuri vine un miros enorm. Nu se mai poate trai in halul asta, trebuie sa faca cineva ceva, trebuie sa se ia o masura. Nu mai rezistam" spune, disperata, o vecina.

O tanara insarcinata in luna a saptea este si mai inversunata.
“Am facut reclamatie la primarie, au venit de la Garda de Mediu, s-a dat amenda, s-a dat termen sa se ia animalele, nu se merge mai departe nicicum", a declarat aceasta.

Desi cei de la Garda de Mediu au amendat-o cu 800 de lei pe batrana care si-a transformat curtea intr-o veritabila gradina zoologica, animalele au ramas tot acolo. Vecinii ei spera totusi ca angajatii firmei de ecarisaj din subordinea primariei sa treaca pe acolo cat mai curand.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO