Nane canta pentru visul unei adolescente din Timisoara. Amelia are nevoie de instrumente muzicale

Ultima actualizare: 29-04-2013 06:53
Nane

Nane, unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din vestul tarii, canta pentru o ajuta pe Amelia sa isi urmeze visul. Ea este o tanara din Timisoara care a castigat locul intai la toate olimpiadele zonale si judetene la care a participat.

Amelia Trifu are 14 ani si este eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National de Arta “Ion Vidu”. Canta la percutie de la o varsta frageda si a reusit sa isi slefuiasca talentul odata ce a inceput sa urmeze o scoala de muzica. La fiecare concurs la care a participat, ea a plecat de acolo cu un premiu. Printre acestea se numara Concursul International de Percutie, la care a obtinut locul trei. Totusi, ar putea mai mult daca ar avea acasa un instrument de percutie la acre sa exerseze la orice ora.

Nane face hip-hop inca din adolescenta si, la randu-i, a avut nevoie de sprijin cand s-a apucat de muzica. A reusit in cele din urma sa isi faca o cariera cu forte proprii, iar acum isi doreste sa o ajute pe Amelia sa-si indeplineasca visul. De aceea, va canta in aceasta seara intr-un concert caritabil in Club No Name.

La inceput am auzit ca este foarte talentata. Ceea ce face ea, mi se pare genul de activitate care trebuie incurajata, face ceva foarte constructiv de la o varsta foarte frageda”, a declarat Nane.

Instrumentul de percutie de care are nevoie Amelia costa 700 de euro. Ea provine dintr-o familie modesta, care nu si-ar putea permite acesti bani. Astfel ca, intreaga suma stransa in urma concertului va fi folosita pentru visul Ameliei. Biletul de intrare in club va costa 10 lei.

Cei doi tineri nu exclud sa colaboreze pe viitor, in plan muzical. “As putea colabora cu oricine ma impresioneaza in mod placut, Pentru a colabora cu cineva, trebuie mai intai sa ma simt foarte apropiat de artistul respectiv”, a incheiat Nane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO