Mircea Sandu, dupa retrogradarea lui Poli Timisoara: „I-am tras-o lui Iancu!”

28-02-2012 11:56


Mircea Sandu, Marian Iancu

Stenogramele sedintei din luna iulie a anului trecut, in urma careia Poli a fost retrogradata, iar Craiova a fost dezafiliata, au scos la iveala si satisfactia personala a presedintelui FRF in urma acestor decizii.

Edite.ro a prezentat stenogramele şedinţei extraordinare din cadrul FRF, din 20 iulie 2011. Atunci, s-a decis retrogradarea lui Poli Timişoara, precum şi dezafilierea Universităţii Craiova.

Din stenograme rezultă că Mircea Sandu a fost cel care a propus excluderea echipei din Oltenia. În legătură cu Poli Timişoara, preşedintele FRF a spus că îi pare rău pentru suporterii alb-violeţi, dar, când a venit vorba de Marian Iancu, nu a mai pomenit nimic de compasiune. Iată fragmentul din stenogramă în care Sandu vorbeşte despre Poli:

„ (...) Comisia de licentiere, in prima instanta, va trebui sa am o discutie cu ei, pentru ca trebuie sa imi dea lamuriri de ce au dat licenta pentru ca de aceasta situatie s-a legat mai ales Marian Iancu si, daca au dat licenta, inseamna ca ori au fost prosti, ori au luat spaga, si acest lucru trebuie sa il gasesc pe undeva, ce s-a intamplat.

In alta ordine de idei, trebuie sa va informez ca am sunat autoritatile, pe presedintele Consiliului Judetean, si am avut o discutie si acum trei saptamani cu viceprimarul pentru ca am vazut ca ei se ocupa de fotbal si i-am spus ca o sa solicit Curtii de Conturi un control prin care sa stim si noi, cetatenii, cum s-au cheltuit banii, milioanele acelea din ultimul an sau din toti anii, de catre Clubul FC Timisoara.

Reactia a fost: “Domnule, ma nenorocesti!”. Am tacut, n-am mai iesit pe nicaieri. Am dat un comunicat de presa si atata tot ca sa informam opinia publica cu ce s-a intamplat la TAS. OK! Deci, tot ceea ce a peiorat domnul Iancu si continua, pentru ca se vede ca este nesimtit, sa ma atace este deja de rasul curcilor. Mie imi pare bine ca se face de ras apropo de vocabularul lui. A zis ca ma reguleaza, l-am regulat, adica sunt mai tare in ceea ce ma priveste, si i-am tras-o si lui, ca persoana. Imi pare rau de FC Timisoara si de orasul Timisoara, de oamenii de acolo imi pare rau, dar acesta care si-a batut joc de noi si a vrut sa va pacaleasca pe toti cu ingineriile financiare pe care le-a facut si sustinut de un alt om de langa el, cu care are activitate si care se numeste Chivorchian, care este un fals, in fata rade si este dragut, in spate are tot felul de aprecieri".

Citeste aici textul integral şi vezi poze cu stenogramele!
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO