Locurile unde se vand produse la mana a doua, ar putea fi "asanate". Care sunt acestea

15-04-2013 15:56


razie piata flavia,timisoara

Doua dintre dintre zonele de unde timisorenii puteau cumpara lucruri la mana a doua au fost luate in vizor de catre reprezentantii Primariei Timisoara.

Este vorba de Zona Flavia si Piata Badea Cartan, acolo unde comerciantii vand produsele pe trotuar.

Astfel cele doua zone ar urma sa fie "asanate" de administratia locala. Edilul sef, Nicolae Robu, a dat dispozitii ca functionarii primariei sa caute solutii, ca vanzarea lucrurilor la mana a doua sa se realizeze intr-un mod civilizat.


In piata Flavia e un haos de nedescris. Toata lumea isi lasa masina unde vrea. Traficul este blocat mai tot timpul. Nu vrem sa interzicem acest comert pentru ca exista cetateni amarati care, vanzand respectivele lucruri, castiga un banut. De asemenea, mai exista cetateni, la fel de amarati, care nu isi pot cumpara lucruri de un alt nivel, decat al celor vandute acolo. Chiar si asa, un astfel de comert trebuie sa se desfasoare civilizat, daca avem pretentia de oras civilizat”, a declarat primarul Nicolae Robu.


In momentul de fata, edilii nu stiu cand cele doua zone vor fi salubrizate si nici de cand comerciantii nu vor mai avea voie sa isi vanda produsele in plina strada.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO