Locuitorii din Jimbolia, scutiti de un drum la Timisoara. Ce masura au luat autoritatile judetene

26-03-2013 10:21


pasaport

In judetul Timis va fi deschis un nou punct mobil pentru eliberarea pasapoartelor. Acesta va fi amenajat la Jimbolia si va fi al treilea deschis in ultimele luni in judet, dupa cele din Sannicolau Mare si Lugoj.

Din aceasta saptamana a inceput amenajarea ghiseului mobil pentru eliberarea pasapoartelor, iar de marti, 2 aprilie, locuitorii din Jimbolia pot merge pentru a depune cererile de eliberare a pasaportului electronic, la ei in localitate. Punctul mobil va fi amplasat pe strada Tudor Vladimirescu, numarul 81.

Reprezentantii Prefecturii Timis spun ca au deschis mai multe servicii mobile pentru pasapoarte, pentru a-i scuti pe locuitorii din orasele aflate la mare distanta, de un drum foarte lung.

Actele necesare pentru eliberarea unui pasaport electronic la Jimbolia sunt: o chitanta pentru eliberarea pasaportului (244 lei taxa pasaport, plus 32 de lei taxa consulara), cartea de identitate valabila si pasaportul anterior, daca este cazul.

Acest punct de lucru va functiona o data la patru saptamani, intre orele 10 si 15, din data de 2 aprilie. Pasapoartele pot fi eliberate in 14 zile calendaristice la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Timis sau in a patra saptamana de la preluarea cererii, la sediul punctului mobil de lucru din Jimbolia.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO