Judetul Timis va fi gazda celei mai mari expozitii de porumbei, iepuri si pasari exotice, din tara

20-11-2013 12:39


Corcodel Alaotra

 Cea mai mare expozitie de porumbei, gaini, iepuri si pasari exotice din Romania va avea loc in orasul timisean Sannicolau Mare, la sfarsitul lunii noiembrie.

 Douazeci si sase de asociatii de profil din tara vor aduce in fata publicului cele mai deosebite rase de pasari si iepuri, in total, fiind expuse peste 2.400 de animale.

Vizitatorii sunt asteptati sa admire exemplarele aduse din intreaga tara, in intervalul 29 noiembrie - 1 decembrie, in doua locatii distincte, respectiv Hala agroalimentara si Sala de Sport “Ioan Morar”.

In cadrul expozitiei va exista si un targ de animale, de unde cei care doresc, pot cumpara diferite exemplare de pasari si iepuri.

Grun Ernestin, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Pasari si Animale de Blana: “Pe langa porumbei, gaini si iepuri, organizatorii va asteapta cu un bonus surpriza, cateva animale salbatice, care, cu siguranta vor fi preferatele copiilor”.

Expozitia va fi deschisa publicului, vineri si sambata (29-30 noiembrie), in intervalul orar 09:00-17:00, iar duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, programul va fi de la ora 09:00 la 13:00. Biletul de intrare va costa 5 lei de persoana, iar grupurile de copii au intrare gratuita.

Evenimentul este organizat de Primaria orasului si de Asociatia Crescatorilor de Pasari si Animale de Blana.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO