Fara vedete pe teren, ACS Poli a batut Giarmata cu 2-0

15-08-2012 13:52


Andrei Zagrean

Chiar dacă la noua echipă-fanion a Timişoarei lucrurile sunt încă în ceaţă din punct de vedere administrativ, jucătorii lui Velcea se prezintă onorabil pe teren. E drept, cu adversari din Liga a III-a.

ACS Poli a câştigat un meci amical jucat astăzi în compania echipei Millenium Giarmata. Trupa în alb-negru s-a impus cu 2-0, prin goplurile marcate de Zăgran (’36, din penalty) şi Andronic (’79, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Dobricean).
Chiar dacă la antrenamentele echipei şi-au făcut apariţia vedete precum Daminuţă, Ovidiu Petre, a revenit Mario Kirev şi se vorbeşte şi de achiziţionarea lui Vali Badea, pe teren au evoluat astăzi tot cei din „lotul Recaş”, plus câţiva fotbalişti care au rămas la Timişoara, prin bunăvoinţa lui Marian Iancu. Antrenorii echipei au hotărât să nu folosească toate numele grele, deoarece au considerat că este prioritar să îi testeze pe cei pe care îi cunosc mai puţin.
Primul unsprezece al lui ACS Poli a arătat astfel: Coca – Iovan, Petrovic, Şeroni, Miron – Goge, Poparadu, Artean, Szalkai – Zăgrean, S. Szekely.
Au mai jucat: Amarinei, Miculescu, Tânc, Ticană, Raţiu, Tătar, Dobricean, Boldea, R. Trandu, Andronic, Enciu.
În altă ordine de idei, clubul se numeşte încă, în actele federaţiei, ACS Recaş, fapt care atrage multe probleme la nivel organizatoric. Jucătorii încă nu au semnat contracte, nimic nu e sigur la stadionul „Dan Păltinişanu”, FRF amână rezolvarea problemei, iar primarul Nicolae Robu a fost pe la stadion, după meci, pentru a le transmite jucătorilor şi antrenorilor că totul va fi bine.
Timişorenii vor juca următorul amical sâmbătă, cu FC Caransebeş.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO