Weekend in club: Facebook Party, Guess Who si o multime de surprize

19-01-2012 12:32


club

Sfarsitul de saptamana aduce concerte cu invitati speciali si petreceri cu teme inedite. Guess Who, Alexandrina, Persona sunt cativa din solistii care vor canta in cluburile timisorene.

Si petrecerile sunt unele speciale. Iti poti intalni prietenii virtuali la Facebook Party, poti sarbatori porcusorul nebun sau poti asculta muzica live.

Joi seara, Heaven Club Studio aduce in dar celor care aleg sa isi petreaca noaptea acolo un concert Guess Who. Comunitatea sarba este rasfatata intr-o petrecere cu specific in Life Pub, de la ora 21, iar studentii se poti distra pe cinste la o petrecere dedicata lor: Student Party in clubul Madness.

Vineri, concertele se tin lant la Timisoara, fie ca au loc in cluburi, pub-uri sau cafenele. Cei de la Café Mode promit o super petrecere cu muzica live interpretata de Kraft Cover Project, in Arka este concert Alexandrina, in El Che concerteaza Persona, iar la Bunker, de la ora 20, va fi concert Chiroptera. Petrecerea ce va da savoare serii de vineri are loc in Porky’s, unde sub numele de “Porky pig crazy party” va fi sarbatorit porcusorul nebun.

Si sambata seara ai o multime de variante de distractie, in functie de gusturi si de genurile muzicale preferate. Pub-ul Al-kimia organizeaza o petrecere pentru amatorii de hip-hop, cu numele de “Hip Hop Party”, in El Che este Saturday on the rocks, clubul Heaven pregateste specifica petrecere “We love Heaven”, iar Daf Club a pus la cale o petrecere de socializare. La Facebook Party, acolo unde iti poti intalni prietenii virtuali. Muzica veche este sarbatorita sambata seara in Porky’s la “ Video retro and hits party”. Cei de la Life!Pub ne promit o petrecere cu distractie la cote maxime, cu shot-uri din partea casei, iar domnisoarele si doamnele care doresc sa incerce rezistenta barului primesc din partea casei shot-uri toata noaptea.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO