Dovleci Coco Channel si Hello Kitty au fost scosi la licitatie pentru o cauza nobila. VIDEO

Ultima actualizare: 03-11-2013 07:04

 Daca v-ati dorit vreodata un dovleac Coco Chanel, ati ratat ocazia, pentru ca a fost licitat aseara la Timisoara.

O suta de dovleci roz, impodobiti cu funde si cristale swarovski au stat la dispozitia oricui a vrut sa ia unul acasa in schimbul unei donatii. Iar doritorii, care nu au intarziat sa apara, au scos din buzunare cateva sute de lei pentru o cauza nobila. Banii stransi vor fi folositi de o asociatie care militeaza pentru prevenirea si depistarea precoce a cancerului de san.

Vedetele serii au fost dovleacul Coco Channel, dovleacul Hello Kitty, dar si un altul, impodobit cu cristale swarovski. Toti au fost scosi la licitatie si si-au gasit repede cumparatori.

"Am ales un dovleac Coco Channel, pe numele lui, dar de fapt motivul pentru care suntem aici E pentru a sprijini achizitionarea unui mamograf", a spus o cumparatoare.

"Pentru Hello Kitty am licitat din start un pret destul de mare. 150 de lei", a spus o alta.

"Am inceput cu 150 si l-am luat cu 180. Mi-as fi ales orice dovleac pentru ca atunci cand vine vorba de cauza asta cu totii suntem implicati emotional", a spus o alta cumparatoare.

Mai multi voluntari, impreuna cu un artist, au lucrat zeci de ore pentru a ajunge la rezultatul final.

Cu banii stransi, asociatia care militeaza pentru prevenirea si depistarea precoce a cancerului de san va cumpara un mamograf care va deservi regiunea de Vest si cu ajutorul caruia, 5000 de femei isi vor putea face mamografii gratuite.

In cadrul aceluiasi eveniment au fost licitate si alte opere de arta, printre care trei tablouri.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO