Distractie maxima si "personaje" inedite la Festivalul Oamenilor de Zapada de la Straja. VIDEO

Ultima actualizare: 31-01-2013 07:06

  Ursi in piscina, vanator cu pusca, gloante si cingatoare, mireasa cu alai, o scena dintr-un jaf - toate, facute numai din zapada.

A fost distractie mare in statiunea montana Straja, unde sute de turisti au concurat la ''Festivalul Oamenilor de Zapada''. Si, ca sa impresioneze juriul, si-au prezentat creatiile intr-un mod cat mai original.

Familia Pricope a muncit ore in sir ca sa aranjeze o mireasa, iar prezentarea a fost pe masura. Drept urmare, petitorii au aparut imediat.

Vanator de ani de zile, un concurent a pus toata recuzita la bataie pentru a castiga un premiu. "Acest om de zapada reprezinta 25 de ani din viata mea. 25 de ani am dormit mai putin cu nevasta, mai mult cu pusca si in padure".

Adrian, un tanar de 25 de ani din Vulcan, s-a gandit ca un scenariu bine pus la punct ii va aduce premiul cel mare. "Domul este Jack dintosul care il ataca pe John limba lunga si-l ameninta cu un uscator de par sa-l topeasca", a explicat Adrian.

De la concurs nu au lipsit nici ursii care se relaxeaza in piscina, dar si un bar intr-un iglu. La moda au fost si oamenii de zapada sportivi.

Dupa atata munca, toti concurentii au primit bani si dulciuri, dar si o cupa pe care va trebui sa o imparta.

La finalul concursului, turistii s-au intors pe partie, iar unii s-au retras la terase pentru a se incalzi cu un ceai sau un vin fiert.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO