Pe partia de la Valiug, un turist a castigat titlul de "Thor - Zeu de Apres Ski". Vezi galerie foto

20-01-2013 14:24


valiug, concurs

 La Valiug, in fiecare weekend, turistii au parte de cele mai aparte jocuri. Daca saptamana trecuta s-au intrecut in cea mai inedita costumatie, in acest weekend, ei s-au intrecut in precizia cu care bat... un cui.

 Ciocanul lui Thor este un joc foarte popular in statiunile de schi occidentale, iar in acest weekend a fost adoptat cu succes si pe partia de la Valiug. Concursul organizat de cei care administreaza partia din zona, a pus la incercare atat forta, cat si precizia concurentilor. Ei au avut cate un cui, pe care trebuiau sa il bata intr-un bustean, cu capatul ingust al ciocanului.


Provocarea a fost pe gustul schiorilor, 37 dintre turisti s-au inscris la acest concurs, dintre care noua doamne si domnisoare. Diana, castigatoarea concursului de saptamana trecuta care a schiat in cea mai sexy tinuta, nu a lipsit nici ea de la aceasta intrecere.


Concursul s-a derulat in jurul a trei busteni, iar din cei 37 de concurenti, 10 au intrat in finala. Un asemenea concurs, nu se putea desfasura fara “intariri”, asa ca turistii s-au inarmat cu rabdare si shoturi de palinca de casa, cu bacon si mustar.

Frigul si zapada nu au mai contat, iar concurentii si-au demonstrat aptitudinile si in finala. Fetele s-au descurcat exemplar, iar doua au reusit sa ajunga in finala concursului.


Finala s-a derulat in aplauzele tuturor celor prezenti, cel mai indemanatic concurrent a fost Dorel. El a fost incoronat castigator, cu coiful “THOR – Zeu de Apres Ski 2013”, iar ocupantul locului doi, Gabriel, a plecat acasa cu Ciocanul lui Thor, simbol pentru un weekend plin de distractii pe partia de la Valiug.

Foto: Mihai Toth

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO