Clipe de groaza pentru calatorii trenului Bucuresti-Timisoara. S-au trezit cu flacari la geam

22-03-2012 10:40


Clipe de groaza pentru calatorii trenului Bucurest...
Din cauza unui incendiu de padure, trenul care cir...

Garnitura a fost oprita ore intregi in camp, din cauza incendiilor de miriste care s-au apropiat de calea ferata.

 

Imediat ce au trecut de Baile Herculane, calatorii au vazut cum de ambele parti ale trenului se inalta flacari uriase. La scurt timp garnitura s-a oprit in camp. Oamenii povestesc ca angajatii de la CFR le-au spus ca nu mai pot inainta deoarece tensiunea curentului a fost redusa pentru ca pompierii sa poata intervenii si stinge incendiul. Mai grav este ca nimeni nu a stiut sa le spuna calatorilor cat timp vor ramane acolo.

“Vin de la Turnul Severin. S-a oprit trenul dincolo de Mehadia, pentru ca au ars padurile si am trecut practic prin foc, prin flacari. Ne-am enervat pentru ca am stat atatea ore", spune o femeie.

La fata locului au ajuns imediat pompierii pentru a stinge flacarile. Ore in sir au ramas oamenii blocati in tren. Unii si-au pierdut chiar si rabdarea. O femeie care venea de la Cairo a pierdut legatura cu urmatorul tren care ar fi trebuit sa o duca acasa. “Trebuia sa ajung aici la 7:22 si am ajuns la ora asta. Legile CFR-ului spun ca ar trebui sa fim despagubiti dar pentru noi nu sunt legile astea. Inainte de Herculane am fost opriti doua ore ca nu e tensiune pe cablu si dupa ce am plecat din Herculane, la 5 km am trecut prin foc ca ardea ceva padure si dupa ce am trecut de ficul acela s-a oprit de tot si sa asteptam ca va fi intarzire nelimitata//a fost foarte fierbinte ca s-a simtit prin parbriz", a spus aceasta.


Trenul Bucuresti Nord-Timisoara a ajuns la destinatie cu o intarzire de 220 de minute.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO