Decizie definitiva: fiii primarului din Deta au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu executare

04-10-2013 09:42


Bogdan Roman

 Dupa ce Judecatoria Deta i-a condamnat pe Calin si Bogdan Roman la 3 ani de inchisoare cu suspendare, procurorii au facut recurs.

Magistratii de la Curtea de Apel Timisoara au judecat ieri recursul si au propuntat o decizie definitiva: ei au mentinut pedeapsa data de Judecatoria Deta, cea de trei ani de inchisoare, insa au schimbat condamnarea cu suspendare in condamnare cu executare.

Procurorii au stabilit ca fiu cel mare al primarului din Deta, este cel care avea a injunghiat cu un cutit doua persoane implicate in scandalul din 2011. El a fost trimis in judecata pentru port de cutit, pe langa acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente. Si fratele sau, Calin Roman a fost condamnat in acest dosar sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente.

Instanta a mai decis ca Bogdan Roman e obligat sa plateasca daune morale de 2.000 de euro catre o victima. Fratii Roman si gasca lor mai trebuie sa plateasca impreuna 5.000 de euro daune morale si 203 lei daune materiale lui Stefan Alexandru.

Fratii Roman trebuie sunt asteptati astazi sa se predea, in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

VIDEO. Ce s-a intamplat dupa ce baietii primarului din Deta au taiat trei persoane cu sabia

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO