De astazi, tot Vestul e sub cod portocaliu de canicula. Vom avea temperaturi de 42 de grade Celsius

23-08-2012 09:51


canicula

In Timisoara sunt amenajate patru puncte de prim ajutor.

 

 UPDATE Cei care au nevoie de ingrijiri medicale pot apela la punctele de prim ajutor situate in cladirea Operei (Piata Operei), in incinta Garii de Nord, in Piata 700 si in Piata Badea Cartan. Serviciul de Ambulanta si toate serviciile de primiri urgente din unitatile sanitare sunt pregatite sa intervina la orice solicitare. Protejati-va organismul prin hidratare si nu va expuneti la soarele puternic al zilei. Evitati trecerile bruste de la temperaturi foarte scazute la aerul fierbinte de afara.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de canicula pentru toata partea de Vest a tarii. Celelalte regiuni raman sub avertizare de cod galben de caldura.

Codul portocaliu de canicula valabil in judetele Timis, Arad, Hunedoara, Bihor, Caras-Severin a intrat in vigoare astazi, 23 august si se va mentine pana duminica inclusiv.

Valul de caldura va persista in tot acest interval, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 38 si 41 de grade Celsius, iar in unele zone vor urca si pana la 42 de grade Celsius.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO