Cum se „intareste” Poli Timisoara: vinde vedetele si cumpara jucatori de Liga a II-a

14-12-2011 17:08


goga

Goga, Sepsi si Curtean au sanse mici sa ramana la echipa antrenata de Vali Velcea. In locul lor vor veni Rover Carstea, George Petcut si juniorii Filip si Roman

Problemele financiare cu care se confruntă Poli Timişoara pot duce la o subţiere serioasă a lotului alb-violet. Daniel Stanciu a anunţat deja că vedetele echipei, Goga, Sepsi şi Curtean, sunt transferabili. Banii pe care Poli ar urma să îi primească în schimbul acestor fotbalişti i-ar scăpa pe timişoreni de o parte importantă a datoriilor şi, implicit, de pericolul depunctării.

Dacă, din punct de vedere financiar, vânzarea celor trei ar ajuta clubul timişorean, din punct de vedere sportiv Poli ar avea de suferit în viitor. Goga, Sepsi şi Curtean sunt ultimii oameni de bază din echipa vicecampioană care încă se mai află în lotul condus de Vali Velcea. Promovarea este realizabilă şi fără ei, însă în locul lor vor veni jucători cu care e greu să îţi propui un obiectiv măreţ în sezonul viitor, în prima ligă.
Gheorghe Chivorchian a pronun’at deja patru nume de fotbalişti care reprezintă ţinte pentru Poli în această iarnă: Rover Cârstea (FC Argeş), Petcuţ (Alba Iulia), Roman şi Filip (LPS Banatul, împrumutaţi în tur la Baia Mare).
Dintre cei patru, timişorenii sunt dispuşi să plătească doar pentru Rover Cârstea, după ce vor primi banii dintr-un eventual transfer al lui Goga. Ceilalţi trei urmează să ajungă gratis la Poli.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO