Consilierii locali cer scumpirea tarifelor pentru Sala Olimpia si CS Bega .Vezi noile preturi

19-01-2012 14:42


Sala de fitness

Cel mai recent proiect de hotarare al Consiliului Local din Timisoara vizeaza cresterea cu aproape 6% a preturilor pentru inchirierea celor doua locatii. Motivatia, spun consilierii, este ca valoarea de majorare reprezinta rata inflatiei pe 2011.

Proiectul va fi dezbatut in sedinta de la sfarsitul acestei luni si daca va fi aprobat, noile tarife vor intra in vigoare incepand cu luna februarie 2012.

Astfel, pentru inchirierea unei sali de concert la Sala Olimpia, organizatorii vor plati cu 600 de lei mai mult ca inainte, suma finala fiind de aproape 11.000 de lei. O sala de conferinte sau de congrese va costa 205 lei pe ora, la aceeasi valoare cu o sala de joc pentru activitati sportive a unor grupuri organizate.

Preturile pentru bazinele de refacere, saune sau salile de joc difera in functie de cine le inchiriaza. Institutiile din subordinea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (A.N.S.T.) vor plati 68 de lei pe ora pentru o sala de joc si cate 33 de lei pentru sauna si bazinele de refacere sau recuperare. Aceleasi sevicii vor fi platite mai scump daca cei care le folosesc sunt membri ai unor structuri sportive si organizatii recunoscute in conditiile legii. Sala de joc va costa 74 de lei, iar cea de sauna si bazin, 35 de lei.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO